showmee.blogg.se

sometimes it's hard to look back on the past

Kategori: Allmänt

When I was little, I learned that angels are only in the snow. it was difficult to understand, but I do not believe in it anymore. For now I have my own angels in heaven and on earth. There is another side, there is a reason for everything, the silence, the darkness. Without darkness, we would not be able to shine. People change, people disappear from our lives unexpectedly. But the memories will always remain. be happy for how far you've come. do not lock you. in this way will get you nowhere. which I have learned. I have gone through more than you think and I'm only 15 years old. Mom always says the past is the past and it can not change. even if you want it to. life is really like a roller-o-coaster. It has its gains but also its downs. But when you think all is lost stop, look around and you'll see everyone who cares about you. people who could not live without you. You are loved. get just the time to understand that. one day I'll meet an angel in heaven. But it will take many years to come. I am glad that I've Become the person I am today. I'm stronger than ever and I am prepared. 
 
Jag älskar mina vänner och min älskling som fanns där för mig när jag mådde som dåligast. Tack, det betyder väldigt mycket för mig!♥♥♥
 
 
 
 
 
 

Jag har hittat min mössa!!!

Kategori: Allmänt

ÅÅh jag älskar den !
 
 

Social vare ja

Kategori: Allmänt

Nu du elin ska du få ett långt inlägg. fast jag har ingen aning om vad jag ska skirva om än. Men det löser jag väl nån gång efter vägen. i alla fall gick jag upp vid typ 12 för jag vakna av att det åska. mysigt eller hur... min pojkvän är väldigt osocial på skype. men jag älskar honom ändå! Hm är hungrig och jag kollar på en godis reklam.. tack tv:n. borde gå upp och duscha nu också. Mamma ringde jämt nyss och sa att hon kommer att väcka mig klockan halv 9 i morgon?!?!? vill inte! Fast jag ska ju till elin så det är ju chill ändå.. juste till fredagen blir det att umgås med de bästa! längtar, sen blir det att sova hos elin och sen ta bussen till kd som alla säger. hm det låter fult. ne jag ska ta bussen till karlstad. se mycket finare. förlängnings sladden till mitt headset har trasslat in sig i allt som är runt mig. lyckat jag vet. faast jag orkar inte trassla upp det heller.. asså aa det är faktiskt rätt chill och vara ensam hemma. jag får själv välja vad jag vill äta och ingen som tjatar på mig om vad jag ska göra! borde vara nyttig och gå ut och gå .. men det regnar liksom. och nu kollar jag på samma scrubs avsnitt som jag kollade igår på.. men tack för variationen tv6! plus att det är os på alla andra kanaler och då återstår barnkanalerna! men ja! jag vill verkligen sitta och kolla på dora utforskaren. juste vi får inte glömma animal planet som visar just nu allt om katter. wtf? det är tisdag och det finns inget att kolla på på tv:n. titta jag har skrivit massor nu! och det är massor av konstiga saker.. ne ska upp och leta efter trollet under min säng så ses.
 
 
 

Men ja.

Kategori:

Jag är ensam hemma och det åskar. Måste säga att jag verkligen älskar åska. Inte ett dugg. Bjuder på gammla bilder... För jag mobilbloggar

i do not miss the old times

Kategori: Allmänt

Vakna vid 6.45 i morse.. vet ni varför? jo för att min telefon ringde.. gissa vem det va? jo det va martin.. fast jag somna om ganska fort och vakna klockan 20 över 8 av martin ringde på dörren. Gick upp öppna dörren och gick och la mig igen... Haha. fast sov typ tre timmar på dagen sen. Gick ner på torsby en stund och sedan gick vi hem och såg en film. Älskar dig martin!
 
och nu till nått helt annat. säger bara att nightcore är ganska grymma.. hittar låtar som är bättre än orginal låten. sitter och kollar på outsourced och kommer ingen vart i detta inlägget. alltså som vanligt. sitter och äter upp martins godis också. usch inte bra.. men det är så gott ju. 
 
 
detta är ett halvår sen... shit vad jag har förändras.. inte kanske i utseende utan i sättet jag beter mig.. hm , kan bero på allt som har hänt det sista halvåret. men men livet är just nu på topp. och jag är blond igen! Haha. nej jag har nog skrivit på detta inlägget i en och en halv timme nu. det går fort jag vet.
 
 
ELIN! miss u! ♥

jag som inte skulle blogga i dag.

Kategori: Allmänt

sitter och pratar på skype med mathias och halvft martin. Eller pratar kanske jag inte gör men jag lyssnar på när mathias sitter och sjunger! Kul! hm laddar ner en film som jag nog ska kolla på sen om det funkar.. 6.7 % men ja segt internet och nu la skype av också. tack! snälla kan inte nån köpa mig ett internet som funkar? vore jätte snällt ! verkligen. ne ska dra nu så ses
 
 
 

Varför är jag vaken?

Kategori: Allmänt

jo, kan bara inte sova. 
 
nu ska vi vara glada eller hur?! fan vilken missbildad bild !!! 
 
 

sååååås!

Kategori: Allmänt

fatta vad äckligt det är! Hahah , I see the waaaater riiiiising. öm jaa typ så. säker felstavat men jag bryr mig inte. oj vart tog den röda tråden vägen? hm den klippte jag nog av nån stans efter vägen. och fy vad oinspirerad jag är just nu. mitt internet har en liten gul trekant med ett utropstecken i sig. hehe, Paaaaaaappaaaaaaa! vi måste ha ett bättre internet nu! inte sen utan nu! och så kanske du kan köpa en ny dator till mig ;D skulle vara så gulligt! för liksom knapparna på min dator lossnar av nån konstig andledning. det är i alla fall inte mitt fel........ Kiss it goodbye! grym låt förresten... ååååååh jag ska spela diablo 3 nu ses losers!
 
 

Kategori: Allmänt

sitter här och har tråkigt.. pratar  med elin på skype och skriver med martin. vad mer ska jag säga? blöp. asså jag har ingen aning. Sitter typ och drogar lol musik och kollar på livestreams hela tiden. kulit liv jag har va? eller inte... nu är till och med martin med i samtalet. Och jag har totalt hjärnsläpp. asså är allt som vanligt. elin har en turban och den kliar. hahahahahahh!!!! dör av skratt...
 
till dig eliiiiiin ;D vadå trött??!!!
 
 
 

JBL

Kategori: Allmänt

Öm ja hej! har jämt städat rummet typ.. och det är inte kul ju!
 
 Mitt hår är rosa och jag diggar det! Mamma tyckte de va snyggt och pappa sa "usch" Hahah älskar dig ändå pappa! är i alla fall ensam hemma nu .. pappa och mamma åkte till arvika. men jag vet dock inte varför... Martin kommer snart hit och jag måste äta.. jag har liksom inte ätit frukost än och klockan är nu 13.05. Bra där felicia! 
Tarzan sitter på golvet och glor på mig. känns lite otrevligt. hehe juste har inte gett honom mat än.... aja jag får väl springa och göra det nu! Kick out the epic motherf**ker!

write it on your skin

Kategori: Allmänt

hm jag som inte vill blogga nu. Jaja. i alla fall är så jävla trött just nu.. men jag orkar inte gå och lägga mig.. skriver lite med martin och elin på skype.. spelat lite lol har jag gjort också. duktigt felicia. vattenfast maskara har jag också -.- åh vi har ingen sminkborttagning hemma. men ja vad kul!
 
 
You are an angel whit a shotgun.
 
titta vad jag hitta! va ett tag sen dock. Hahah.. det är kul att kolla igenom gammla bilder.. och alla oseriösa!
 
Ne ska fundera på vad jag ska göra i morgon.. har inget planerat så det är ganska gött. men jag får väl se vad som händer.
 

love my life

Kategori: Allmänt

hemma från en heldag i karlstad med brudsen! plus att jag va i göteborg i går och gick på liseberg i tolv timmar.. så jaaa jag är rätt trött nu... juste fixa håret förut ;)
 
 
så charmig man är nu dåee!! usch vill inte blogga nu. herra.

kill barbie

Kategori: Allmänt

är trött som bara den.. sitter nere i soffan och kollar på tv. Mamma har redan packat några flyttlådor.... läskigt. jag på en sak.. jag kommer få bra benmuskler när vi flyttar... haha kommer bo på 4:de våningen! usch vad jobbigt. haha. väntar just nu på att supernatural ska ladda klart lite segt men det går ändå.. usch jag har värkligen inget att skriva om..

<3

Kategori:

Jämt kommit hem från Martin. Vi har kollat på film,myst, även gått ut och gått och matat hästarna. Älskar dig Martin!

asså aa

Kategori: Allmänt

1. Vilken svordom använder du mest? fan

2. Äger du en iPod? gjorde, tills jag fick min iphone
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 09.00
4. Hur många resväskor äger du? typ 3
5. Använder du flipflops? nee
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Mamma & pappa köper, coop?
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? ta bilden

8. Vilken var den senaste filmen du såg? hugo
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? kompis  
10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En ny dator som inte knapparna lossnar på
11. Har någon någonsin kallat dig lat? jag lat? pff
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nope
13. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? har ingen
14. Vilket är världens bästa band just? asså lyssnar på många men kanske snow patrol, svenska björnstammen inte fan vet jag
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan ? Aaa
16. När var det senast du skratta tills du grät? förut
17. Vad åt du till middag senast? tacos
18. Använder du hoodtröjor? om jag gör
19. Kan du vissla? asså nja
20. Vem var den senaste som smsade? Martin
21. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? alla typ
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Haha de gör dom säkert, men i don't give a f*ck.
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? och det är?!?!?
24. Tittade du på tecknat när du var liten? Ja hahah
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? öm litet fast måste åka 12 mil eller  vad det är för att komma dit.
26. Hur många syskon har du? tre bröder
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Kan hända
28. Vilken film kan du alla replikerna till? pirates of the carrabien svarta pärlans förbannelse hehe...
29. Äger du några popband t-shirts? haha aldrig!
30. När flög du senast? 2010 eller 2011 kommer ej i håg
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? öm stod 8 st där förut
32. Läser du för skojs skull? Hatar att läsa men gör när jag måste
33. Pratar du några andra språk? Ja, spanska & engelska.
34. Diskar du din egen disk? diskmaskinen gör det
35. Har du gråtit offentligt? Ah
36. Har du en stationär dator eller en laptop? laptop
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? bara de som inte är onödigt
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Inget för tillfället
39. Är du kaxig? Beror på om folk kaxar sig mot mig ;-)
40. Kan du kasta macka? Neej..
41. Har du någonsin varit i Paris? Nope
42. Vad har du med dig in på bio? när jag väl går på bio kanske dricka och popcorn
43. Vem är din favoritlärare och varför? har ingen, alla är  helt cp
44. Har du dejtat någon av en annan religion? öm nej 
45. Vad har du för väder? ser ej
46. Har du en blogg? Ja
47. Vilket är ditt favoritämne? hemkunskap, no
48. Gillar du att flyga? nope
49. Vad ogillar du ? vänner som man inte kan lita på
50. När sov du senast på golvet? förut.. råka somna när jag kolla på tv
51. Vilken är din favoritdrink? coca cola
52. Gillar du din boendesituation? nja asså ska flytta snart om typ 3 månader
53. Vilken är din mammas hemstad? skåre
54. Din pappas hemstad? ulvsby
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? minst 9
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? aa just nu i alla fall
57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ibland
58. Vilken är din favoritfrukt? Melon!
59. Bryr du dig om kalorierna i det du köper? Nepp
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16
61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? ne , har dyslexi 
62. Tror du på liv på andra planeter? Hmmm... asså nja
63. Vem var den senaste personen som gjorde dig arg? blö , behöver jag inte skriva här
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Gud är GUD ! eller jag vet inte

65. Vad var det senaste du åt? tic tac
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Båda
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? dom hade bestämt alicia men pappa hade missuppfattat och sa ja det är att en felicia så det vart felicia
68. Gillar du senap? Nej, usch!
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? det finns en mening med livet ge inte upp
70. Skulle du vilja hoppa fällskärm? OOh jag vill!
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? No idea
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nope
73. Tycker du om att krama folk? Jaa, beror på vilka!
74. Skulle du säga att du är trendig? haha ne
72. Äger du en digitalkamera? Jaa
73. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? jag har ingen aning 
74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Har aldrig hänt mig
75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? twilight :s
76. har du några djur ? ja
77. Vad är du allergisk mot? gluten, pollen, laktos kommer och går juste färgämnen också

78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ibland faktiskt..
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? felix
80. Vad är det senaste du installerade på datorn? Diablo 3 vilket va länge sen
81. Vilken är din favoritrestaurang? Hmm, nån i stockholm
82. När badade du i en pool senast? i vintras på spa
83. Har du varit med i någon skolpjäs? Jaa
84. Hur många barn vill du ha? öm 2 
85. Vilken musikstil tycker du mest illa om? öm vet ej
86. Hade du lätt för att bestämma dig för vad du skulle rösta i valet? Röstar inte,

87. Har du åkt moped någon gång ne, kommer slå ihjäl mig om jag gör det
88. Har du busringt någon gång? Hahah om jag har gjort ;)
89. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? grekland , snart kina
90. Kan du alla orden i nationalsången? ne
91. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? asså nja
92. Kan man vara vän med sitt ex? Beror på situationen!
93. Vad har du i din väska? Allt möjligt
94. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? nja nej
95. Vad lyssnar du på nu? trumma trumma
96. Vad ska du göra nu? öm sova kankse
97. Är du cool? pff såklart
98. Hur många kusiner har du? för många
99. Varför gör du det här testet? Har tråkigt..
100. Hur mycket är klockan nu? 22.56
 
 
asså aa kul man kan ha... ska i alla fall sova nu ska till martin i morgon så aa.
 

rubrik

Kategori: Allmänt

I don't care, I love it!

.

Kategori: Allmänt

lika barn dom leka bäst, jag leker leken med mig själv.
 
Sitter och kollar på alla flumbilder får igår. Haha! Elin du är bara bäst! 
 
 
juste.... har alltid sagt att jag vill ha vita.... men nej det vart rosa :D snart är ni mina!
 
 

sooo epic

Kategori: Allmänt

bjuder på bilderna!
 
 
love you bby!!♥

Dirty bass

Kategori: Allmänt

livet leker! Elin min lilla halv ginger sitter här brevid mig!! Golvet ska man säga skakar... you got to love the bass! 
Vi ska lyckas koppla in datorn i tvn.. Hehehehe, lyckas inte bra xD Vi lyckades!!!!!! :D Sitter nu på bas lådan och kollar på tv typ! rätt  chill!! ses losers!

samma dumma takt

Kategori: Allmänt

Elin kommer snart!!! blir myskväll med tacos, wii och allt annat kul typ. aja ska börja med maten nu så sriker sen kanske....
 
 

Freak

Kategori:

.

Hey, what did you think?

Kategori:

Fuck you.

kick out the epic motherf**ker

Kategori: Allmänt

sitter och pratar med elin och ska snart spela lite lol igen. livet leker.
 
 

Snow Patrol♥

Kategori: Allmänt

inte snygga för fem, men ÄLSKAR deras musik!
 
 

h.e.m.m.a

Kategori: Allmänt

Jag kom hem i går igentligen. Men hade inte tid att skriva då för jag skulle med elin till martin. Eller ja trodde jag. det vart trav i sunne i stället. Kände mig som en idiot som bara stod där med fullt med häst grejer i famnen. fast det gav jag till martin och elin i stället. Haha. efter det drog jag och martin hem till elin och kolla på film. jag stanna där  över natten och martin åkte hem. Ja slutade med i alla fall att jag och elin somna i soffan och ingen av oss kommer typ ihåg att vi somna... Elin minns i alla fall slutet av filmen det gör inte jag kan jag säga. I alla fall vi åt lite spela lite och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och gör vad? jo jag spelar mobilspel och sover. Haah vilket kuligt liv jag har. eller inte. hm.
 
Ett skratt förlänger livet, haha då måste jag leva föralltid ju
 
 
Sanning, skvaller, löngen faller hårdare för varje dag som går.
true shit.
 
 

A flying bird

Kategori:

Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går.

13 fredag

Kategori:

Okej det märks att det är fredagen den 13. Haha trodde jag skulle dö av skratt när pappa sa att vi hade åkt vilse! Ja så kan det gå. Men typ efter en timme hitta vi rätt. Det har blåst in dåligt väder här nu. Förut var det liksom 25 grader och inga moln, ny ser det ut som att det kommer att åska. Eller i alla fall regna. Heh jag mobilbloggar än för att pappas internet är tvunget att krångla. Hatar det. I alla fall så saknar jag min älskling och mitt sötningsmedel! Aja men ska äta nu med familjen så ses

Mobil bloggar

Kategori:

Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu förutom att jag är trött. Sitter och kollar på Harry Potter för mitt internet fungerar inte . Vilket jag hatar. Vill ju sitta och prata med vänner på Skype och spela lol. Men nej så klart så ska det inte funka. Bloggar mer i morgon om jag får tillgång till mitt internet.

Varför?

Kategori:

Sitter fast i en jävla bli kö! Det är ju det tråkigaste som finns! Vi har kommit typ 50 m på 15 minuter -.-

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3805036/images/2012/pic_4ffd5212e087c34fdd001be2.jpg" class="image">

Hm Asså ja

Kategori:

.

Måste erkänna

Kategori:

Att jag HATAR åska. Vill helst sitta hos nån och gosa ner mig i dens knä. Haha. Men helt seriöst så kan jag inte slappna av när det åskar och jag oroar mig alltid för att nått ska hända mina vänner eller min familj. Aja pappa ska stänga av mitt internet nu så jag skriver väl sen

Loooooove <3

Kategori:

Nu är det du som svarar!

Kategori: Allmänt

Fyfan. du fattar inte vad orliga vi är!

I miss the time we had.

Kategori: Allmänt

Vad har jag gjort i dag? jo inget alls. Känner mig så laat. i alla fall så tycker jag att ni kan få några sanningar om mig. bara för att jag inte har nått att göra.
 
* Saknar en gammal vän. tro det eller ej men det gör jag.
* Jag gillar inte att gå på bio.
* Jag älskar att ta kort. men hatar att bli fotograferad.
* Varje gång jag är sjuk ( har feber ) eller slår mig, så svimmar jag. 
* Jag berättar bara sanningen till dom jag litar på. 
* När jag är ensam hemma lyser ALLA lampor i huset!
* Spindlar eller aa alla insekter som finns är äckliga.
* Tro det eller ej men jag är faktiskt rätt duktig i skolan.
* Jag följer bara tre bloggar.
* Jag älskar att skriva.
 

Hehe en del kanske ni redan vet. en del saker kanske är nya. nej nu ska jag och pappa laga mat. flygande jakob blir. så nu ska vi se hur det här går. varken jag eller pappa kan laga mat. eller jag kan inte det i alla fall. så nu du pappa får du visa vad du kan. Som ni kanske inte visste så är mina pappa typ bara hemma på helgerna. han jobbar i norge rättare sagt.
 
 

Men grattis

Kategori:

Wow dom har äntligen fått blogg.se appen att fungera. Aja. Är och handlar med pappa nu så nu ska vi väl hem och kolla på film eller nåt.

JUST LIVING MY LIFE

Kategori: Allmänt

chillmode activated.

Kategori: Allmänt

Laddat upp med chips och dricka. musik på högsta volym. diablo har laddat klart. det kan inte bli bättre just nu. 

My Best Bro!

Kategori: Allmänt

Gah! jag vet inte vad jag skulle göra utan dig! du har alltid stöttat mig när jag har mått som dåligast. ge mig råd. bett mig att inte gå den vägen. fäller en glädje tår över alla underbara minnen vi har. det går inte att beskriva hur roligt vi har det tillsammans. Visst i 6:an 7:an va vi ovänner. Men kolla vart vi står i dag. jag har i alla fall lärt mig att inte dömma någon jag inte känner. Det visade sig att du var en av de bästa snällaste grymmaste personerna jag har träffat i hela mitt liv. plus två blondiner är bättre än en ;) Haha du är bääääst och jag skulle inte kunna klara mig utan dig.! Om du skulle försvinna så skulle jag följa med dig! plus jag kommer alltid att finnas för dig om det händer nåt. och det vet du.. Älskar dig bästa vän! Lyssna på musiken och kolla på bilderna... Vet att det är din favorit låt :)
 
 
 
'
 
 
 

onsdag

Kategori: Allmänt

Feels like forever.

Kategori: Allmänt

Awiiii... Haha. nej då. lyssnar på musik och har det bra. ELIN smsa mig när du läser detta! Hah. finns inget mer att säga typ.
 
detta är typ i december... haha .. bara lite olik mig...
 

Du är ju allt gullig du.

Kategori: Allmänt

Men vad gör man inte för pöjken sin? Ska tydligen upp tidigt för att möta honom på tågstationen. Så han kommer vid 10.10 typ. Bussen går vid 9.27 typ. jippi jätte kul. aja ska kolla på supernatural och sen sova...
 
 
 

SÖNDAG

Kategori: Allmänt

  Ligger i soffan pratar med martin och lyssnar på musik. rätt chill faktiskt. va på dop förut. joline va så söt! blö orkar inte blogga mer i dag.
 
 
Underbara vän! saknar dig!