showmee.blogg.se

hm

Kategori: Allmänt

sitter här alldeles själv, tänker på dig, medans jag pratar med älskling och elin. Usch vill till dom nu. Jobbit det kommer bli när jag flyttar då.. usch jag kommer dö av saknad! Ne ska inte tänka mer på det nu ska sjunka in i musiken och bara gråta en stund . 

om vi säger så här..

Kategori: Allmänt

Världen är att orättvis. Hatar mitt liv just nu. vill försvinna, vill bort och mest av allt så vill jag här ifrån. känner mig så enormt ensam utan dig här. vi hade alltid så kul när jag kom och hälsade på eller när du kom hem till mig. även om vi bodde x antal mil ifrån varandra så va vi fortfarande bästa vänner. Känner mig nog stark för att ta upp detta nu. Det går liksom inte att förklara önskar bara att jag kunde byta plats med dig. Meeeeen nej. det kommer inte att gå. Jag kommer inte få träffa dig igen. "ses om två veckor" Det har gått Fem veckor sen du sa det Och det är tre veckor sen jag hörde från dig sist. Det gör ont att veta att jag inte kommer att höra från dig nåt mer .... pallar inte att skriva mer i dag ses
 
Men jag hoppas livet rullar på nu framöver.....

Touch my heart and it's over. i'm back under water.

Kategori: Allmänt

Inte för att rubriken har nån betydelse men ändå. Sitter i soffan som vanligt och funderar på om jag ska logga in  på skype eller inte. hm kanske gör det ändå även om jag inte har sån stor lust till det. Varför kan det inte vara fin väder? blö blir så trött på svenne livet i bland. jag ska flytta till england. Eller ja jag vill det i alla fall. Ska ju flytta snart ändå. längtar men ändå inte. Känns konstigt att flytta ifrån alla mina vänner. även om jag känner många där/dit jags ska flytta. Nej ska sätta mig och redigera lite bilder nu.
 
 
Ni kan säga vad ni vill. Man har ingen koll på tiden, hela livet är jetlag.

ONSDAG

Kategori: Allmänt

bara för att jag är trött och har tråkigt tänkte jag skriva lite onödigt. I alla fall så är jag inte så glad på min mamma just nu. usch. plus att på insdag kommer elin ner till mig och vi ska till stan och äta lite lunch och ha det anmällt bra. plus att jag hatar min dyslexi -.- har skrivit om att detta typ tio gånger....
Juste är äntligen klar med mitt jobb den här sommaren så ska ta och skicka in mina timmar i morgon så får jag snart mina pengar.. För att ha jobbat 90 timmar är det inte helt fel med 4500 kr. längtar plus att jag typ redan vet vad jag ska köpa mig för pengarna.. Haha mamma tyckte att det va synd att jag skulle slösa pengar på det men det tycker inte jag! haha nu vill ni allt veta vad det är va? Nej men resten som jag får över av pengarna ska jag spara till en speciell sak. åhh skiter i vad mamma tycker om att jag ska spara till det men det skiter jag blod i.
Tarzan ligger brevid mig här i soffan och sover och pappa börjar bli sur på mig för att jag inte har lagt mig än. fast jag ska ju upp tidigt och städa i morgon.. vi har ju visning på vårat hus. usch fatta att allt måste typ vara perfekt innan vi åker. i alla fall så är mitt rum  redan klart. känns ganska bra faktiskt. 
Hm tog massor med kort förut på tarzan och jag antar att de korten kommer upp i morgon. hoppas det i alla fall... Vet inte om jag kommer att orka men ska försöka. 
Hm jag har kommit på en sak och det är att jag skriver i alla fall väldigt ofta. kanske ska sluta med att skriva det typ. haha nej det kommer jag inte göra men kanske inte skriva det så ofta i alla fall.
Hah om ni har kommit så här långt i texten så har ni nog ganska tråkigt som sitter och läser allt detta. kände att jag behövde att skriva av mig lite. Haha pappa klagar på mig att jag skriver så fort på datorn. Roligt. 
Martin och elin och några fler vill at jag ska med på lan i morgon men jag får inte för mamma och pappa -.- fatta att jag blev lite sur. eller jag inte lite utan väldigt mycket. kom några ord som jag kanske inte skulle ha sagt men men så är det. usch nu börjar jag att bli trött kanske ska kolla klart på season1 supernatural. Jaop det gör jag nog men lägger väl in lite bilder i morgon så ja ses eller nåt inte vet jag. jag är inte ett supergeni. jag är blond men jag har bättre betyg än dig i alla fall. Haha skönt att få det sagt. Juste hejdå
 
¨
man måste älska arkiv bilder.....

it feels like ........

Kategori: Allmänt

After many hours of talking, I had to stop; I was legitimately sleepy. Of course, they all understood and I fell back asleep. Only this time, I didn't wake up in my own bed. I woke up in the same hospital bed a few hours later. I had to think about it for a very long time, but eventually concluded that I must have imagined my miraculous recovery, and had been in a coma the whole time after all. As you can imagine, it was hard to accept at first.
 
I was in a hospital. So I had survived after all. People moved to surround me. Faces that never fully came into focus hovered above my own, and sounds that vaguely resembled speech seemed to reach me through water. It wasn't long before I felt weak again and my eyes closed.
 
 
Out there, you have no one watchin' over you all the time. Makin' sure you're safe. So who'd ya think is really crazy?
 
 
Then, the lightning flash faded, but I could still somehow perceive its shape, continuing up the stairs. Even as I turned to run, another flash lit the room, and as though it had sensed my intent to flee, it lifted its head, and.....
 
 
Things weren't perfect.
 
 
 
 

...

Kategori: Allmänt

I know that many of you will say "But I'm real. This is real life. Of course you're awake." But that's what you're supposed to say. Nobody's going to tell me "I'm fake. You're dreaming, wake up." I'm still asleep, and I've learned to deal with it. I know that nobody I meet during the day is real, but I'm tired, so I just pretend, and that will have to do.

this is the road to my dreams

Kategori: Allmänt

life goes on? I don't think so...

Kategori: Allmänt

Jag är förstörd, krossad, grymt ledsen och du gör det bara värre just nu. Du vet vad som har hänt och genom att skriva så som du gjorde fick mig att må dåligare. Vill bara vara ensam sitta på toan och bara spy upp alla problem. men tyärr så kan jag inte det. problemen kommer inte att försvinna ändå. sitter och tröst äter saker jag inte tål, bara för att. kommer må piss men då kanske jag slipper och tänka på det andra. 
 

hm

Kategori: Allmänt

kommer att ha en bloggpaus på en ganska lång tid pallar inte att blogga eller nåt annat. ses om några veckor när jag mår lite bättre. 

Äntligen hemma

Kategori: Allmänt

har haft världens helg med martin och familj. Så  har inte haft tid att skriva här. Men men.. va och shoppa i dag vart bara en tröja men det duger måste ju spara pengar tills jag ska till ullared om nån vecka. Åh jag längtar dit, längtar även till falsterbo. fast ska ju snart dit också. Nej nu ska jag spela så ses.
 
 
 
you kill me with your dreams

Midsommar

Kategori: Allmänt

Sitter i husvagen och myser. Eh behöver väl inte skriva så mycket mer om det så ses.

Jordgubbar klockan 02.00 på natten är inte helt fel

Kategori: Allmänt

Hahah ska gå upp och ta mig jordgubbar! Hm ska upp klockan 06.00 till morgonen men det går väl gå ändå. ska inte jobba så länge så det blir väl bra..

lol

Kategori: Allmänt

det är inte fel på dig, det är fel på hur världen är i dag.

Kategori: Allmänt

 
usch, mitt huvud värker.. Fast av massa olika saker.. allt som har med flytten att göra och även massa annan skit. Känner att det blir för mycket... Asså jag vet att jag mådde bra förut men allt kom så fort. Kanske ska upp och äta lite.
I alla fall så är det midsommar i morgon och jag ska upp och jobba på morgonen. sen bär det i väg till husvagnen för att fira midsommar med familj och pojkvän. Längtar lite faktiskt. Kommer nog bli rätt mycket kort så ska se i fall jag kan lägga in några bilder på lördagen. 
Shit vad jag har bloggat i dag. mer än vanligt... fast jag har rätt tråkigt så det är väl förklarningen till det i alla fall. Jag fattar inte att jag orkar att blogga nu. trött som jag är plus huvudvärken. mm mysigt. eller inte. 
sitter och pratar med älskling nu så måste gå.... 

Monkeeey

Kategori: Allmänt

spelar ingen roll hur mycket jag skriker så är det ingen som hör mig! Alltså perfekt. musik ska sättas på i biosystemet och jag ska bara ha det kul för mig själv! Haha feels like old times. Okej morden i midsomer har eyes on fire låten i själva reklamen till progammet. fatta att jag blev sur. det är en typisk twilight låt och inget annat. haha fint att jag tappa den röda tråden där men ja det får väl gå. 
 
 
tell me when you see the lights!

det vet du

Kategori: Allmänt

Känns mycker bättre i dag. vet inte varför men aa det rullar på i alla fall. Funderar på om jag ska spela lite ller kolla på supernatural.. blir nog att spela lite diablo eller nej jag ska spela lol O.o Hahah! lyssnar på musik och har det allmänt bra alltså. 
 
 
 
Because everything is going to be alright...
 
 
 
 
Det är ni som får mig skratta , det är ni som får mig le, det är ni som är mitt ljus när allt är mörk, det är ni som hindrar mig från att göra dåliga saker och jag vet inte vart jag skulle ha varit utan er i dag. 
 

bättre sent än aldrig....

Kategori: Allmänt

 
 
Lite bilder från skolavslutningen i skolan.. har jätte många fler bilder men det tar så himla lång tid att ladda upp dom så ja fick bli bilder på mina underbara vänner!  

fly away whit me

Kategori: Allmänt

 
Hahah vad stor bilden vart aja .. har jämt kommit hem från elin och måste säga att jag ÄLSKAR degen och dig såklart ! 

Show me reality

Kategori: Allmänt

Jag drömmer mig bort till en värld bortom denna. Till en värld där alla är älskade för dom dom är och inget annat. Att trycka ner nån på det sättet är inte okej. jag fattar inte, vad har hänt? Blö vill inte mer nu. vill bara här ifrån. Sitter här alldeles trött och med svullna ögon men varför ? ja det är bara så... ni straffar mig för något jag inte har gjort . tack det värmer. 
 
 
i won't give up my hopes for meeting you again.. but i know i'll never do that anyway, so why try?
 
Skulle ha varit en bild här men den vill inte laddas upp.
 

We♥it och supernatural är mitt liv just nu

Kategori: Allmänt

Där spenderar jag min tid till nu när jag inte sommarjobbar. Finns inget bättre ju! I alla fall så har det varit typ 20 grader varmt i dag och jag har suttit inne och tagit i mot anmälningar till joggen. asså det är inte kul att jobba men som sagt vi får ju pengar för det. nej nu ska jag ta det lungt och ladda upp för sista dagen på idrottskolan i morgon ... 

och jag är tbx

Kategori: Allmänt

hahah jaa typ så. är hemma på lunchen nu. håller på att sommarjobba med massa småbarn och det är inte det roligaste direkt. i alla fall så har jag varit i gävle hela helgen med mina kusiner hade det jätte roligt fast aa. blir att äta lite träffa martin och sen gå ner att jobba igen med lite äldre ungar .. av det jag fick reda på så är dom äldre jobbigare än dom yngre önska mig lycka till ... kan ju säga att jag har redan blåmärken på bena. haha vilket inlägg vet inte vad jag ska skriva så det blir mest random saker. 




Vad charmig man ska va då

MAAAAAAHAAAAAA

Kategori: Allmänt

Jara, Felicia är i Gävle och jag är snäll och bloggar åt henne.Ahhh... Haha, vet inte vad jag ska skriva....
Syster tog studenten idag och hon var så fin så!
Ahahahaaaapp....
Ser på criminal minds och pratar med Calles mamma om fotpallar på soffan och studentflak, trevligt ^^


Sexi_göööööööl.97 jao!

Pizza med bästaste nu då..

Kategori: Allmänt

älskar livet just nu...ska möta martin nere på torsby och så ska jag han och elin äta lite mat ... kan inte bli bättre nu alltså.fast jag och elin väntar bara på att martin ska bli klar för vi är rätt hungriga! hahahah jao så kan det gå ... blö vet inte riktigt vad jag ska skriva utom att jag hatar elin tagentbord. usch trycker man på en bokstav så går det liksom inte utan man måste verkligen trycka ner den -.- aja ska skriva till martin nu så jag skriver väl mer i kväll...

 Hahahahhahahahha vilken gammal bild jag hittade på mig i elins dator !!! aja ska se om jag hittar fler sen men juste måste dra



:D

Kategori: Allmänt

åker sart till elin med en fet famlije pizza och jordgubbar.... Kommer ha det bra i kväll jag! Och till morgonen sticker jag till gävle till mina kusiner och mina kusinbarn. Det känns lite sådär faktiskt .. visst är det kul att träffa släkten men jag vill ju vara hemma nu! Blö vill inte åka och varför måste vi åka just nu av alla tillfällen som finns? Aja ska dra och packa lite mer nu så ses

sommarlooov

Kategori: Allmänt

äntligen typ! då va åttan klar då. känns rätt bra faktiskt.

..

Kategori: Allmänt

vill bara sitta och skriva av mig lite saker. men jag suddar ut allt i stället.

Förlåt ett enkelt ord ... men så svårt att komma över. plus att du måste mena det annars är det kört. det värsta är att du inte har sagt förlåt.

tack pappa!

Kategori: Allmänt




älskar dig pappa!

får snart ryck eller nå

Kategori: Allmänt

allt ser helt mobbat ut här på blogg.se ... det tar ÅR innan en bild har laddats upp och min arm vill jag bara såga av. nån som har en såg eller? det skulle behövas. inge batteri har jag på telefonen heller -.- men ja vad allt känns perfekt nu då. I alla fall så Äntligen så är det sommarlov snart då! en dag kvar sen ni, haha. sommarlovet ska tillbringas med de bästaste och det gillar vi.

hoppas att det funkar nu då..

Kategori: Allmänt

nästan jämt kommit hem från akuten... slapp operationen i all fall hoppas jag .. men kommer nog åka in i morgon också så det kanske inte är så lyckat i alla fall ....

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.